Програмата „Здраве и дълголетие“

programa-zdrave-dalgoletie-nsp-nature-sunshine-bulgaria

Програмата „Здраве през цялата година“ включва продукти, които ще се грижата за благото на вашия организъм ден след ден, като го зареждат с енергия, изграждат и хранят на клетъчно ниво, подсилват имунната система срещу външни заплахи.

Програмата се състои от:

Течен Хлорофил – притежава силно антибактериално действие, стимулира производството на еритроцитите, поддържа здравословна чревна микрофлора, извежда от тялото токсини, има силни регенериращи свойства.
Прием: Течен хлорофил – 1 чаена лъжичка х 2 пъти на ден, разредена в една чаша вода (200 мл)

Супер Омега-3 – полиненаситени мастни киселини NRS, основен градивен материал за мозъка и ретината на очите, регулира метаболизма на мазнините и нивата на холестерол в кръвта, притежава противовъзпалителни свойства.
Прием: Супер Омега-3 – 1 капсула х 2 пъти на ден

Лецитин NSP – фосфолипипите, които изграждат клетъчната мембрана са необходими за нормалното функциониране на нервната система, грижат се за здравето на черния дроб.
Прием: Лецитин – 2 капсули х 2 пъти на ден

Smart Meal – уникален протеинов комплекс от 25 витамини, микроелементи и полиненаситени мастни киселини, ценен източник на протеини, повишава енергията, ефикасен за диета и загуба на тегло.
Прием: Smart Meal – 1 или 2 мерителни лъжички се разтварят във вода или мляко (може и кисело), замества едно хранене, може да се консумира като допълнение към основните хранения за изграждане на мускулна маса в съчетание с физически натоварвания.

Замброза – специален, невероятен енергиен коктейл на базата на горски плодове, притежава мощни антиоксидантни свойства, подсилва имунитета, увеличава умствената и физическа работоспособност.
Прием: Замброза – 1 – 2 супени лъжици на ден, разредени във вода или натурален сок.

С помощта на тази програма, ще осигурите безценна подкрепа на вашето тяло и значително ще намалите риска от развитие на различни заболявания.