Премиум колаген на прах


Премиум колаген на прах
Код: 22336 – 510 гр.
Цена: 112,00 лв.


Цена след регистрация: 80,00 лв.

Колагенът, наречен още „циментът“ на човешкия организъм, е основен градивен протеин, представляващ около 30% от всички протеини. Той осигурява сцеплението, еластичността и регенерацията на всички съединителни тъкани. Това включва кожата, сухожилията, връзките, хрущялите, костите.
Колагенът действа като лепилото, което поддържа целостта на човешкото тяло. В последното има над 26 вида колаген, но около 2/3 от него се причисляват към колаген от тип I. Фибрите от този тип колаген са изключителен гъвкави и трудно се чупят.

Клетките, които са отговорни за производството на колаген, имат потребност от специфични аминокиселини и пептиди. С течение на времето, тези техни потребности са все по-слабо задоволени. Причината се крие в това, че около 30 годишна възраст, синтеза на колаген започва да намаля и този процес се ускорява през 40-тте години. Загубата на този ценен протеин се отразява на всички съединителни тъкани в човешкото тяло като се започне от най-видимите признаци по кожата (увисване, бръчки, намален тургор и т.н.) и се стигне до костите, ставите и мускулите (лоша походка, ставни болки, трудна подвижност, чупливи кости и т.н.).

За да подобри както здравето така и външния вид, компания Нейчър’с Съншайн е разработила продукт под формата на прах, състоящ се от колаген от тип I и III.

Вярна на своята репутация, и за производството на този продукт компанията е избрала възможно най-качествените съставки. Целта е да се осигури премиум колагенови пептиди, които да бъдат източник на чист протеин. Научните тестове сочат, че пероралният прием на такъв по рода си протеин, се абсорбира от тялото като богати на хидроксипролин ди- и трипептиди (тоест две- или три- аминокиселини). Смята се, че така разградените пептиди по-лесно навлизат в кръвообращението и по-бързо достигат до целевите тъкани, където стимулират производителността на колагена.

undefined

За разлика от повечето колагени на пазара, колагенът на прах на НСП се извлича само от свободно пасящи био крави. По този начин, продуктът гарантира усвояването на най-висококачествения, естествен колаген на света. Резултатите се виждат и усещат от 1 до 2 месеца след началото на приема.

Колагенът на фирма Нейчър’с Съншайн се състои от висококачествени колагениви пептиди, без млечни съставки, ГМО или глутен.

Действия:
– подмладява вида на кожата: изглажда бръчиците, стяга овала, разкрасява тена
– грижи се за здравия и красив вид на косата
– спира чупливостта на ноктите, придава им красив вид
– увеличава костната плътност
– подобрява състоянието на хрущяла като подновява тъканта на сухожилията и лигаментите
– премахва болката и улеснява движенията
– „храни“ чревната флора и поддържа нейния баланс
– представлява източник на ценни витамини и минерали
– въздейства общо подмладяващо на организма
– не съдържа глутен, ГМО, млечни компоненти
– подхожда за КЕТО- и ПАЛЕО- режими на хранене

Прием: 1 мерителна лъжичка се разтваря във вода или каквото и да е друго питие (чай, сок, сироп и др.) Може също така да се прибави и към храната.

Състав: пептиди от телешки колаген, морска сол, смес от микроелементи, калиев хлорид.

Основни съставки в една дневна порция от 17 гр:
колагенни пептиди ……………………………………….…. 17 гр
патентована смес от микроелементи и електролити ………………. 255 мг

Дневна порция 17 гр, опаковката съдържа 30 дневни порции. 

Колагенът на НСП е без мирис и вкус. Лесно се използва във всяка програма за подобряване на здравето и външността. Използвайте ежедневно за по-бърз ефект. В зависимост от състоянието на организма, първите резултати се наблюдават след 1 – 2 месеца всекидневна употреба.
Оригинално наименование: Collagen Premium Peptides