Изготвяне на персонална програма

nsp-nature-sunshine-bulgaria-izgotviane-personalna-programa-za-zdrave-lechebna

Изготвяне на персонална програма с природните продукти на компания Нейчър Съншайн САЩ

Огромният асортимент на компания Нейчър Съншайн дава възможност за лечение на най-различни по рода си заболявания. Даже и на такива, пред които медиците са вдигнали ръце.

Програмите се изготвят от натуропат, след попълване на тест-анекта за определяне здравословното състояние и се базират на правилата на холистичната медицина.

Тук трябва да се отбележи, че повечето хора търсят светкавично подобрение защото са свикнали с бруталните методи на западната, алопатична медицина.

Когато химията дава резултат, той е бърз, но е за сметка на силно нарушеното равновесие в нашия организъм. В много случаи, лекарствата не отстраняват корена на проблема, а „маскират“ неговите симптоми, като освен това са печално известни с многобройните си странични ефекти.

holistichno-lechenie-na-bolestite

С естествените продукти на компания Нейчър Съншайн, лечебният процес е нежен и щадящ за човешкия организъм. Трябва да се разбере, че времето е наш приятел – то позволява на тялото ни да излекува причината, след което симптомите изчезват от само себе си.

Не се отчайвайте ако в началото нещата се влошат – това е напълно нормално и последното, което трябва да правите е да прекратявате програмата. Дайте на вашето тяло необходимото време за да успее да възстанови по естествен начин изгубеното равновесие.

Включените добавки в персоналната програма, трябва да се приемат 2 или 3 пъти на ден. Точно както се храните три пъти на ден, така и добавките трябва да станат част от вашето ядене. Приемът трябва да бъде придружаван с голяма чаша вода. А пиенето на вода (минимум 1,5 л.) през целия ден е задължително условие. Защо ли? Защото водата е транспорта на полезните вещества от биологично-активните добавки из нашия организъм.

Продуктите на НСП са създадени с разнородни цели  – някои пречистват организма, други спират протичащите инфекциозни процеси, трети – подсилват имунната система, четвърти – дават допълнителна енергия и т.н.

Основни правила за лечение с продуктите на НСП

– дозите в сайта и на кутийката са профилактични

– за лечение на дадено заболяване, трябва от 3 до 7 пъти по-големи от профилактичните дози

– нищо в човешкото тяло не може да бъде излекувано за по-малко от 3 месеца, прибавете 1 месец за всяка година, през която сте страдали от съответната болест

– всяко лечение започва отвътре навън, от главата към тялото, а след това в обратен ред на поява на симптомите

Придържане към персоналната програма

Не е трудно да се приготвят за деня необходимия брой капсули, посочени във вашата програма. Продават се много удобни кутийки за лекарства из аптеките и специализираните магазини, разделени на три или четири части.

Всяка вечер подготвяйте кутийката с капсулите за следващия ден. Малка и удобна, тя лесно се носи в чантата или джоба.

Внимавайте да не излагате на прекомерна топлина и светлина капсулите. Идеалното място за съхранение е сухо, тъмно и умерено топло. Изключение правят пробиотиците, Течния хлорофил и др., които трябва да се държат в хладилника.

За съставяне на персонална лечебна програма, моля първо да се свържете с нас и в последствие да попълните теста за определяне на здравословното състояние ТУК!

С удоволствие ще се постараем да помогнем 🙂