Кратка програма за отслабване

kratka-programa-za-otslabvane-s-naturalni-produkti-dobavkiПрограмата за отслабване на компания Нейчър Съншайн Продъктс (НСП) включва пет мощни естествени продукта, чиято комбинация осигурява ефикасно сваляне на излишните килограми без това да представлява опасност за здравето. Продуктите са природно чисти, но това не ги прави по-малко силни.
Те действат на клетъчно ниво, като потискат апетита, възстановяват баланса във функционирането на храносмилателната система, доставят необходимата всекидневна доза витамини и минерали на организма, като му помагат да „изгори“ натрупаните мазнини. За по-бърз ефект, програмата трябва да се комбинира с лека всекидневна гимнастика.

Програмата се състои от:

Карбо Грабърс – въглехидратен абсорбатор, който се приема преди обилно хранене или преди консумирането на мазни храни. Неговата цел е да възпрепятства превръщането на въглехидратите в калории и да ограничи апетита.
Прием: 2 капсули х 1 път на ден с голяма чаша вода преди обедното хранене или от време на време преди консумирането на висококалорични продукти.

Фат Грабърс – Тази диетична добавка помага да се намали абсорбцията на мазнините, като ги извежда от червата преди да са били асмилирани в организма.
Прием: 2 капсули х 2 пъти на ден с голяма чаша вода 30 мин преди хранене.

Смарт Мийл – Протеинов коктейл заместващ едно хранене. Изключително полезен и с високо съдържание на ценни за здравето витамини и минерали, Смарт Мийл е с приятен ванилов вкус. Консумира се разреден с вода, мляко или кисело мляко. Може да се прибавят сезонни плодове.
Прием: 1 или 2 мерни лъжички (според глада) се разтварят във вода или мляко.

Мастър гланд – Ключов продукт за ендокринната система, Мастър гланд се грижи за правилното функциониране на всички органи, които пряко или косвено участват в синтеза и балансирането на хормоните в човешкия организъм.
Прием: 2 капсули х 2 пъти на сутрин и обед.

Локло – Меко прочистване на организма, този продукт от естествен произход ще пречисти червата, ще  на тялото да изведе токсините и да регулира като цяло работата на стомашно-чревния тракт.
Прием: 1 чаена лъжичка се разбива във 100 – 150 мл вода и се приема 30 мин. преди хранене.

Калций, магнезий + вит. D – един от най-разпространените липси в човешкото тяло. Освен за здравето на костната система, калцият се грижи за нормалното протичане на обменните процеси: стимулира метаболизма, ако е бавен и го забавя ако е ускорен. Витамин D, чийто недостиг също е много често срещан, помага за правилното „фиксиране“ на калция, а наскоро учените откриха тясна връзка между този слънчевия витамин и магнезия, който освен всичко друго, спомага за оптималното му усвояване в тялото.
Прием: 1 таблетка х 3 пъти на ден с голяма чаша вода преди ядене.