Ударна антипаразитна програма за възрастни

антипаразитна-програма-възрастни-нсп

НСП ни помага за 30 дни да се избавим от „нежеланите гости“ в нашия организъм. Благодарение на богатия асортимент добавки в каталога на НСП, могат да се съставят персонализирани програми против паразитите. Ще се учудите в дъното на колко много здравословни проблеми се крият точно паразитите.

Предлагаме една примерна ударна програма, състояща се от 5 продукта:

Чесън – едно от многобройните свойства на чесъна е неговият силен антипаразитен ефект. Тук той подсилва ефекта на ореха.
Прием: 2 капсули х 3 пъти на ден по време на хранене с голяма чаша вода.
(вариант: Пипер, чесън & магданоз, който също се слави със силни антипаразитни и антигъбични свойства. Дозировката е същата като при чесъна)

Маслинови листа – наред с противовъзпалителните и антиоксидантни характеристики, листата от маслина, точно както и чесъна, имат широкоспекътрно действие. Едно от многобройните действия е тяхното силно антипаразитно свойство.
Прием: 1 капсула х 3 пъти на ден по време на хранене с голяма чаша вода.

Течен хлорофил – хлорофилът ще засили ефекта на добавките и ще „изнесе“ мъртвите паразити извън организма.
Прием: 1 ч. л. се разрежда в 150 – 200 мл вода и се пие 2 пъти на ден. Няма ограничения относно продължителността или честотата на пиене.

Червена детелина – наред с чесъна и хлорофила, червената детелина ще подсили имунната система и ще пречисти кръвта.
Прием: 1 капсула х 3 пъти на ден по време на хранене с голяма чаша вода.

Сок от Алое вера – освен че стимулира храносмилането и имунитета, сокът от Алое вера притежава ценни антипаразитни и антибактериални свойства. Ключов продукт във всяка антипаразитна програма, подходящ за малки и големи.

Продължение на програмата: след първите 15 дни, се прави почивка от 15-20 дни, след което програмата се повтаря за още 15 дни за да се унищожи ново паразитно поколение, което не е могло да бъде елиминирано докато е било в стадий на зародиш.