Компания NSP

nsp-nature-sunshine-osnovateliNature’s Sunshine Products (NSP – Нейчър Съншайн Продъктс) е американска компания – пионер в света на хранителните добавки.

Всичко започва през далечната 1972 г. със семейство Хюз – Джийн и Кристин – когато съпругът – Джийн, учител по професия, е принуден да излезе в болничен заради острата форма на язва, от която страда.
Техен приятел му препоръчва да поглъща няколко лъжици стрита на прах, люта чушка. Тя определено помага на Джийн с язвата, но как се ядат няколко лъжици такъв прах? И дали в крайна сметка не се оказва, че лекарството е по-ужасно от самата болест?

В този момент на съпругата на Джийн, Кристин хрумва находчивата идея да капсулират лютия прах с осем доларова машинка за капсулиране.

Така започва приключението с природно-слънчевите продукти, наречено Nature’s Sunshine. Оказва се, че семейство Хюз са открили един простичък, но о! колко гениален начин да бъде възстановено човешкото здраве с помощта на естествени компоненти от природата.

Gene-Christine-nature-sunshine-kitchen-table

Така те приготвят няколко десетки кутийки с капсулирани билки на кухненската маса у тях и започват да ги разпространяват в местните магазини. Началото на 70-тте години се слави с апогея на хипи епохата и този иновативен начин да се приемат природни лекове жъне огромен успех!
В следствие на което, компанията се разраства с много бързи темпове, като от тогава до сега, Нейчър’с Съншайн наброява милиони клиенти, на четири континента по света. И цифрата не спира да расте.

sedalishte-nature-sunshine-lehi-utah

В наши дни, компанията е котирана на американската борса NASDAQ. По актуални данни, тя наброява 901 служители, а оборотът й за 2015 година, е 324 705 милиона долара.

Нейчър’с Съншайн Продъктс е от редките компании за биологично-активни добавки, които не купуват и не препродават, разработена от и в чужди лаборатории, продукция. Фирмата притежава собствен научно-изследователски център, където се разработват нови рецептури, а съществуващите биват постоянно подобрявани и обогатявани.

Компанията предлага различни добавки за здраве и красота като основният принцип, е те да са напълно натурални, разработени така че да бъдат запазени/подсилени всички естествени свойства на техните компоненти.

nature-sunshine-business

Но Nature’s Sunshine е много повече от това.

Компанията предоставя възможност и на професионалисти от здравеопазването да включат природно чисти продукти в лечението на техните пациенти.

Истински щастливи сме да обявим, че след толкова години чакане, най-после НСП пристига и на европейския пазар, като България има шанса да е една от първите държави, където продуктите на марката, да са активно разпространявани.

Казват, че когато човек е здрав, той има десетки желания, а когато е болен – само едно единствено.

Nature’s Sunshine Products ни помага да бъдем здрави, щастливи и успешни – готови да реализираме всички наши проекти!

нейчър-съншайн-продъктс

Прочетете отзиви за продукцията на Nature’s Sunshine