Защо да изберем НСП

otstapka-na-cialata-produkcia-nsp-nature-sunshine-products-bulgaria

✔️ В главоломно разрастващия се пазар на здравословни продукти, където 85% от марките доверяват качеството на тяхната продукция на подизпълнители, фирма Nature’s Sunshine е затворила кръга на своето производство.

✔️ NSP притежава собствен научен център, който разработва и патентова рецептурите на биологично активните добавки, а производственото звено ги капсулира и опакова. Така вие знаете точно какво пиете и от кой е било произведено. Неслучайно на етикета на всеки природно слънчев продукт е написано: « Made in USA ».
❗️A вие знаете ли коя лаборатория е разработила формулите на мултвитаминения комплекс, който приемате? Коя е била фирмата, която е произвела таблетките? И нека не бъркаме марката на кутията с фирмата производител.

✔️ Представители на компанията Nature‘s Sunshine обикалят света за да доставят възможно най-висококачествената суровина. Да, защото качествена суровина = качествен продукт. Въпреки това 60% от тази суровина бива изпратена обратно към производителя, защото не отговаря на многобройните анализи за нейното качество. Познайте тези 60% на кого са повторно продадени? Ами на други компании разработващи био добавки, разбира се.

✔️ В научния център на Nature’s Sunshine се извършват близо 600 теста преди даден продукт да бъде комерсиализиран на пазара. А за да се избегне евентуално предозиране, се прави токсикологична оценка как въздейства върху човешкия организъм от 20 до 50 пъти препоръчаната на опаковката доза. Всички съдържащи се съставки (дори и консервантите) в продукцията на NSP са единствено от природно-чист произход. Няма изкуствени химични субстанции или оцветители.

✔️ Тук трябва да се посочи дългогодишната история на фирмата, която още от самото начало през 1972 година започва с производството на капсулирани продукти за здраве. Нищо общо с повечето конкуренти – най-често козметични фирми, които осъзнавайки огромния потенциал на пазара за естествени продукти, се преквалифицират и включват в техния асортимент най-разнообразни добавки, много често с неизвестен произход. Мимоходом нека припомним, че Nature’s Sunshine е котирана на американската борса Nasdaq (NASDAQ:NATR).

✔️ И на последно, но не маловажно място трябва да отбележим огромния асортимент природно-чисти продукти, който малко фирми могат да конкурират. Тук играе роля и цената, която на фона на всичко изброено до момента, си остава доста скромна.
🌼Първокласно качество на достъпни цени – какво по-хубаво от това?

Регистрирайте се и спестете 30% от цената на продуктите на Нейчър’с Съншайн. Лесно е!