Етерично масло от тамян

essential-oil-nsp-tamianovo-maslo-tamianЕтерично масло от тамян
Код: 3869
15 мл – 160,80 лв.
kupi-sega-nsp
Цена след регистрация: 114,80 лв.

Царят на етеричните масла!

Считано за свято от християните, още от древността маслото от тамян се е приемало като еквивалент на златото. Вярвало се е, че тамянът издига молитвите до ушите на Господ и за това широко се употребява и до ден днешен в църквите.

Но освен мистичните свойства, които му се приписват, тамяновото масло притежава и редица ползи за здравето на човека. Съвременната наука продължава да го изследва и да му прибавя допълнителни лечебни действия.

Наистина, освен че това масло укрепва имунната система и влияе успокояващо на нервната, то се слави със силните си противовъзпалителни свойства. Тъй като много изследвания сочат като първопричина за появата на рак, възпалителните процеси, се счита, че тамяновото масло ефикасно се бори срещу злокачествените тумори. Редица изследвания го доказват. 

Но маслото от тамян не се ограничава само с тези си ползи. Ето още някои от неговите благоприятни действия за човешкия организъм:

Действия:
– укрепва имунната система
– притежава мощни противовъзпалителни свойства
– бори се срещу туморни образувания (рак)
– въздейства благоприятно на нервната система
– известно е със силните си антисептични свойства
– регулира производството на някои видове хормони
– подобрява концентрацията и изяснява мисловния процес
– уравновесява функционирането на ендокринната система
– ефикасно средство за борба със специфични химикали, наречени ендокринни дизраптори (ЕД)

Приложения:
– туморни образувания, рак
– спад в имунитета
– тревожност, депресия, безсъние, стрес
– лош дъх, пародонтоза, зъбобол, устни афти и ранички
– отпусната кожа, бръчки, лош тен
– рани, порязвания
– диария, храносмилателни проблеми
– нередовна менструация, ПМС, промени в настроението
– главоболие, мигренни пристъпи, гадене, умора
– напълняване в следствие хормонален дисбаланс

Можете да прочетете повече за ползите от употребата на тамяновото масло ТУК!

Съдържание: 100% чисто органично масло от смола на босвелия (boswellia carteri) произход: Сомалия. Произведено по метода на парна дестилация.

Всички етерични масла на компания Нейчър‘с Съншайн са с 100% органичен състав, без пълнители или каквито и да е синтетични компоненти!

Начин на употреба: етеричните масла се употребяват ароматно тоест чрез вдишване (дифузер, директно от флакона…), локално тоест директно върху кожата (масажи, компреси, вани…) и вътрешно, само по лекарска препоръка.

Използвайте съответното етерично масло разредено и след консултация със специалист!

point-exclamation-pngТъй като активните съставки на етеричните масла са летливи, горещо препоръчваме да се употребяват, заедно с базовия лосион за ръце и тяло на Nature’s Sunshine! По този начин базовия лосион не само ще предотврати бързото изпаряване на маслото, а и ще оптимизира неговото усвояване в нашия организъм.

Маслото е подходящо за употреба с ултразвуковия дифузер на Nature ‘s Sunshine.

Сертифициран ЕкоСерт продукт!

ecocert-certificat-bg

Сертификат ECOCERT – Франция

Сертификатът се издава от независима екологична организация с 20 годишен опит, призната от Френския комитет по акредитация COFRAC. В следствие на едни от най-строгите изисквания за произход с цел сертифициране на биологично чист органичен продукт, ЕкоСерт се е превърнал в международна гаранция за качествено съдържание, признат от потребителите. Чрез представителства си в 130 страни, ЕкоСерт гарантира качество и проследяване произхода на съставките в световен мащаб.

За да се присъди ЕкоСерт сертификат на даден продукт, той трябва да притежава най-малко 95% биологично чисти съставки от биоземеделието. Продуктът не трябва да съдържа следи от нефтопреработени, силиконови или ГМО материали, както и от изкуствени консерванти, синтетични оцветители, химически аромати или ингредиенти от животински произход. Забранени са всякакви тестове върху животни, а производствения процес и опаковките също трябва да съответстват на изискванията на сертификата.

ЕкоСерт е призната и уважавана институция в света на природно-чистите продукти, чиито експерти редовно биват търсени от френските и европейски институции.