Успокояващо етерично масло „Refuge“

essential-oil-nsp-refugeУспокояващо етерично масло „Refuge“
Код: 3876
15 мл – 50,60 лв.
kupi-sega-nsp
Цена след регистрация: 36,20 лв.

Оригинална смес от висококачествени етерични масла, “Refuge“ притежава мек и приятен аромат, с нотки на цитрус и ванилия за да внесе хармония и спокойствие в една натоварена и стресова обстановка. Refuge, както неговото име подсказва, позволява да се почувствате закриляни и уверени, а също така и да се изолирате от околния стрес и шум, да отпуснете сетивата и да подхраните вътрешния мир. Идеален етеричен продукт за умиротворяване на напрегната атмосфера в дома или офиса!

В съдържанието му влизат масла от лавандула, портокал, кедър, иланг-иланг, синя вратига и ванилия. Може да бъде прибавян към козметични продукти като лосиони, соли за тяло, душ-гелове и прочие.

 Действия:
– подходящо за дифузиране в помещения, където цари стрес и напрежение
– притежава успокоителен и отпускащ ефект при емоционално или физическо претоварване
– бори се срещу безсънието и улеснява заспиването
– намаля чувството на безпокойство, страх и тревожност
– успокоява агресивното поведение и спомага за понижаване на кръвното налягане

Съдържа: 100% чисти етерични масла от: лавандулови цветове (lavandula angustifolia), портокалови корички (сitrus sinensis), кедрово дърво (сedrus atlantica), цветове на иланг-иланг (сananga odorata), листа и цветове на синя вратига (tanacetum annuum) и ванилова смола (vanilla planifolia).

Етеричните масла, влизащи в състава на продукта са получени чрез метода на дестилацията или този на студеното пресоване.

Всички етерични масла на компания Нейчър‘с Съншайн са с 100% органичен състав, без пълнители или каквито и да е синтетични компоненти!

Начин на употреба: етеричните масла се употребяват ароматно тоест чрез вдишване (дифузер, директно от флакона…), локално тоест директно върху кожата (масажи, компреси, вани…) и вътрешно, само по лекарска препоръка.

Използвайте съответното етерично масло разредено и след консултация със специалист!

point-exclamation-pngТъй като активните съставки на етеричните масла са летливи, горещо препоръчваме да се употребяват, заедно с базовия лосион за ръце и тяло на Nature’s Sunshine! По този начин базовия лосион не само ще предотврати бързото изпаряване на маслото, а и ще оптимизира неговото усвояване в нашия организъм.

Маслото е подходящо за употреба с ултразвуковия дифузер на Nature ‘s Sunshine.