Вдъхновяващо етерично масло „Inspire“

essential-oil-nsp-inspireВдъхновяващо етерично масло „Inspire“
Код: 3871
15 мл – 42,40 лв.
kupi-sega-nsp
Цена след регистрация: 30,20 лв.

Оригинална смес от висококачествени етерични масла, Inspire глези сетивата, благодарение на своите многобройни съставки. В съдържанието му влизат цитрусово масло, масло от прохладната мента, както и масла от по-пикантна и огнена натура. Всички те, комбинирани заедно, действат енергийно зареждащо и стимулират творческата работа. Не случайно и името на това масло значи „Вдъхновение“.

 Действия:
– зарежда с енергия тялото и стимулира съзидателната енергия
– действа благоприятно срещу умствена или физическа умора
– помага да се понижи стреса и намаля неговите последици
– подобрява настроението, дава ентусиазъм и вдъхновение

Съдържа: 100% чисти етерични масла от: коричките на грейпфрут (сitrus рaradisi), корички на портокал (сitrus sinensis), лимонови корички (сitrus limon), ментови листенца (mentha cardiaca), ментови листенца и цвят (mentha piperita), канелена кора (сinnamomum zeylanicum), корички на бергамот (сitrus bergamia), корен от джинджифил (zingiber officinale), ванилова маслена смола (vanilla planifolia)

Етеричните масла, влизащи в състава на продукта са получени чрез метода на дестилацията или този на студеното пресоване. 

Всички етерични масла на компания Нейчър‘с Съншайн са с 100% органичен състав, без пълнители или каквито и да е синтетични компоненти!

Начин на употреба: етеричните масла се употребяват ароматно тоест чрез вдишване (дифузер, директно от флакона…), локално тоест директно върху кожата (масажи, компреси, вани…) и вътрешно, само по лекарска препоръка.

Използвайте съответното етерично масло разредено и след консултация със специалист!

point-exclamation-pngТъй като активните съставки на етеричните масла са летливи, горещо препоръчваме да се употребяват, заедно с базовия лосион за ръце и тяло на Nature’s Sunshine! По този начин базовия лосион не само ще предотврати бързото изпаряване на маслото, а и ще оптимизира неговото усвояване в нашия организъм.

Маслото е подходящо за употреба с ултразвуковия дифузер на Nature ‘s Sunshine.