Защитно етерично масло „Essential Shield“

essential-oil-nsp-essential-shieldЗащитно етерично масло „Essential Shield“
Код: 3887
15 мл – 82,00 лв.
kupi-sega-nsp
Цена след регистрация: 58,60 лв.

“Essential Shield” представлява смес от висококачествени чисти етерични масла, които действат синергично за да подсилят работата на имунната система и в борбата с бактериални, вирусни и гъбични инфекции.
В неговия състав влиза букет от внимателно подбрани различни масла от портокал, карамфил, евкалипт, канела, лавандула, лимон, борови иглички, розмарин, мента, грейпфрут и мащерка.

Неговата обогатена формула е особено полезна за дезинфекция на въздуха, с цел предотвратяване разпространението на инфекциозни патогенни микроорганизми.

 Действия:
– притежава топъл и приятен аромат на портокал, канела, карамфил и др.
– улеснява дишането и помага при хрема
– укрепва работата на имунната система
– има успокояващи и предпазващи свойства
– влияе изключително благотворно през смяната на сезоните
– дезинфекцира въздуха в затворени стаи

Особено подходящо за употреба в помещения с много хора (офиси, училища, администрации и т.н.)

Съдържа: 100% чисти етерични масла от: корички на портокал (сitrus sinensis), карамфилови пъпки (еugenia caryophyllata), листа от евкалипт (еucalyptus globulus), кората на канела (cinnamomum zeylanicum), цветя на лавандула (lavandula angustifolia), лимон (сitrus limon), борови иглички (рinus silvestris), листата на лечебен розмарин (rosmarinus officinalis), листа и цветя на мента (mentha piperita), корички на грейпфрут (сitrus paradisi) и листа на мащерка (thymus vulgaris).

Етеричните масла, влизащи в състава на продукта са получени чрез метода на дестилацията или този на студеното пресоване.

Всички етерични масла на компания Нейчър‘с Съншайн са с 100% органичен състав, без пълнители или каквито и да е синтетични компоненти!

Начин на употреба: етеричните масла се употребяват ароматно тоест чрез вдишване (дифузер, директно от флакона…), локално тоест директно върху кожата (масажи, компреси, вани…) и вътрешно, само по лекарска препоръка.

Използвайте съответното етерично масло разредено и след консултация със специалист!

point-exclamation-pngТъй като активните съставки на етеричните масла са летливи, горещо препоръчваме да се употребяват, заедно с базовия лосион за ръце и тяло на Nature’s Sunshine! По този начин базовия лосион не само ще предотврати бързото изпаряване на маслото, а и ще оптимизира неговото усвояване в нашия организъм.

Маслото е подходящо за употреба с ултразвуковия дифузер на Nature ‘s Sunshine.