Хармонизиращо етерично масло „Core“

essential-oil-nsp-coreХармонизиращо етерично масло „Core“
Код: 3873
15 мл – 61,40 лв.
kupi-sega-nsp
Цена след регистрация: 43,80 лв.

Подобно на разходка в гората след дъжд, сместа от висококачествени етерични масла „Core“ хармонизира и предизвиква усещане за емоционално, умствено и физическо спокойствие. Етеричните масла, влизащи в неговия състав са толкова успешно съчетани, че подсилват взаимно техните свойства.

Във формулата влизат масла от кедър, смърч, камфорово дърво, синя вратига, тамян и лайка. Те дават аромат на ефирно дървесно ухание, обогатено с нежни нотки на подправки.

Комбинацията на тези масла намалява усещанията за тревожност, депресия или стрес. Особено ефикасна е при вдишване, което прави този продукт идеален за употреба с ултразвуковия дифузер на Нейчър‘с Съншайн. 

Действия:
– идеално за дифузиране по време на сеанси по медитация, йога, рисуване или всякаква
друга креативна дейност
– може да се използва с подходящия крем за релаксиращ масаж
– помага при дихателни проблеми, учестено сърцебиене, високо кръвно налягане
– действа успокояващо на сетивата и се бори срещу тъгата, напрежението и страха
– въздейства благоприятно срещу безсъние, хиперактивност или шоково състояние

Съдържа: 100% чисти етерични масла от: дървото кедър (cedrus atlantica), листа от канадски бор (tsuga canadensis), листа от дърво Хо (cinnamomum camphora ct. linalool), листа и цветове на синя вратига (tanacetum annuum), тамянова смола (boswellia carteri), цветове на римска лайка (anthemis nobilis).

Етеричните масла, влизащи в състава на продукта са получени чрез метода на дестилацията.

Всички етерични масла на компания Нейчър‘с Съншайн са с 100% органичен състав, без пълнители или каквито и да е синтетични компоненти!

Начин на употреба: етеричните масла се употребяват ароматно тоест чрез вдишване (дифузер, директно от флакона…), локално тоест директно върху кожата (масажи, компреси, вани…) и вътрешно, само по лекарска препоръка.

Използвайте съответното етерично масло разредено и след консултация със специалист!

point-exclamation-pngТъй като активните съставки на етеричните масла са летливи, горещо препоръчваме да се употребяват, заедно с базовия лосион за ръце и тяло на Nature’s Sunshine! По този начин базовия лосион не само ще предотврати бързото изпаряване на маслото, а и ще оптимизира неговото усвояване в нашия организъм.

Маслото е подходящо за употреба с ултразвуковия дифузер на Nature ‘s Sunshine.