Сертификати

Продукция от най-високо качество, потвърдено от многобройни независими одитори!

Производствените процедури и вътрешния контрол на качеството в компания Нейчър‘с Съншайн отговарят на най-строги изисквания и са обект на многобройни независими отидорски проверки. Продукцията на НСП се извършва в съответствие с добрите производствени практики (GMP), както е потвърдено от институции като NSF International и TGA. Но гаранциите за високото качество далеч не се изчерпват с тях.

FDA или американска администрация по храните и лекарствата е държавна агенция, отговаряща за безопасността на храните, лекарствата и хранителните добавки, продавани и произведени в САЩ. FDA контролира и прилага разпоредбите, отнасящи се за индустрията на биологично активните добавки. FDA е регистрирала продукцията на компания Нейчър‘с Съншайн, като тази регистрация се подновява на всеки две години съгласно законовите разпоредби в САЩ.

 

UDAF представлява министерството на земеделието на щата Юта, чиято мисия е да защитава потребителите и общественото здраве. Одиторската проверка от UDAF се извършва ежегодно. Единствено с компания Нейчър‘с Съншайн резултатите от последните проверки са били толкова перфектни, че UDAF са решили да проверяват НСП не на всеки 12, а 18 месеца.

 

NSF International, световен лидер в разработването на производствени стандарти и продуктово сертифициране, е присъдила на компания Нейчър‘с Съншайн Nature’s сертификат за добри производствени практики съгласно изискванията на NSF. NSF е водещият одитор за компании, занимаващи се с общественото здраве и безопасност сектор. Тяхното сертифициране означава, че производствен завод на НСП е преминал задълбочена проверка, която включва тестване на производственото оборудване и цялостна оценка на всички производствени политики, процедури и процеси.

 

Австралийското министерство на здравеопазването (TGA) е присъдило на компания Нейчър‘с Съншайн сертификат за добри производствени практики на лекарствени продукти. Сертификатът е валиден до тогава, докато редовните одиторски проверки го потвърждават. Австралийското министерство на здравеопазването (TGA) е държавният регулаторен орган, отговорен за контрола на терапевтичните стоки в Австралия. Toy следи и регулира австралийския пазар, за да гарантира, че австралийските граждани използват единствено висококачествени продукти.

Ето и още няколко от сертификатите на продукцията на компания Нейчър’с Съншайн:
Ако желаете да се възползвате от висококачествена продукция на близо 50 годишен световен лидер в света на добавките с намаление, можете да се регистрирате и да спестите до 30% тяхните цени. Лесно е!