Кариерно развитие

nature-sunshine-bulgaria-business-rabota-mlm

Само 2 години след създаването си, компанията Nature’s Sunshine избира да промени начина на разпространение на произвежданата продукция. Традиционният метод е заместен от системата на мрежовия маркетинг.

От 1972 година до сега, NSP дава възможност на всеки един да разкрие потенциала си и да стане ползотворен предприемач. Благодарение на невероятния маркетингов план, фирмата позволява на хората да бъдат здрави, щастливи и успешни.

Уникалните, специално разработени от научния център на компанията продукти, както и качественото обучение, ще помогнат лесното достигане лидерство и реализация в света на мрежовия маркетинг.

nature-sunshine-katalog-nsp-bulgaria

Продукти без аналог
Всеки човек мечтае да запази доброто си здраве и самочувствие в продължение на дълги години. Известно е, обаче, че за да се постигне тази цел, трябва да се живее по здравословен и активен начин. Спортуване, съответна диета, употребяване на голямо количество вода и хранителни добавки — това е основата на крепкото здраве.

Nature’s Sunshine предлага широк спектър от естествени продукти, поддържащи човешкия организъм, физическото състояние и самочувствие на човека. За създаване на неповторимите рецептури се използва богатия опит и знания на учените, както и многобройни изследвания и тестове.

Продуктите на НСП се разработват въз основа на естествени съставки и лесно могат да се приспособят към потребностите на всеки организъм. Благодарение на богатата оферта всеки ще намери подходящите за него продукти, които всеки ден ще подобряват здравето и самочувствието му.

Най-високо качество
Nature’s Sunshine избира само най-добрите билки и суровини. Съставките, а също така готовите продукти на Nature’s Sunshine, минават през стотици тестове, след провеждане на които е сигурно, че от запазените с патент формули, клиентите получават най-високото възможно качество. Благодарение на това много години подред НСП е запазила позицията си на лидер на уелнес пазара, което е сериозен повод за гордост.

Изпробвайте и вие биологично чистите продукти на НСП. При редовна употреба,  бързо ще усетите благоприятни резултати.

Обучение
Целта на компанията е да помогне на хората да поддържат здравето си в оптимално състояние. Смятаме обаче, че за това не е достатъчно само да им предоставим най-висококачествените билкови продукти. Смятаме, че сме длъжни също така да дадем необходимата информация, която ще Ви позволи да избирате правилно и да употребявате продуктите, които най-добре съответстват на  вашите потребностите. Затова група учени, занимаващи се с разработка на продуктите на Nature’s Sunshine, редовно подготвят различни учебни материали, от които се ползват клиентите и дистрибуторите на компанията по целия свят.

Доверие
Дистрибуторите на Nature’s Sunshine години наред споделят с клиентите знанията и информацията за добавките както и резултатите, постигнати благодарение на употребата на продуктите. Също така те представят на всяко заинтересувано лице възможности за получаване на доход чрез сътрудничество с Nature’s Sunshine. Именно благодарение на тях много хора са решили да подпишат договор, да се погрижат за своето добро самочувствие, да подобрят както физическото, така и финансовото си състояние. Nature’s Sunshine цени приноса на всеки един в развитието на фирмата и в разпространяването на знанията за здравословния начин на живот. Пoлагаме големи усилия, за да се чувстват нашите сътрудници удовлетворени, затова организираме често различни награди и привилегии. Също така се стараем нашите партньори да получат максимално възнаграждение в съответствие с нашия Маркетингов план.

МАРКЕТИНГ ПЛАН – NATURE’S SUNSHINE – EUROPE

bulgaria-nsp-nature-sunshine-products-marketing-plan

МЛМ – Въпроси и отговори
Мотивация – Постигане на успех в бизнес начинание
Регистрация – Партньорство с компания NSP