Как да се избавим бързо и успешно от целулита с продуктите на НСП

Знаете ли, че целулитът представлява подкожна мазнина, която по нищо не се отличава от другите мазнини в нашето тяло*? Всъщност целулитът, който е слой от портокалово приличащи мазнини, разкрива най-вече атрофирали мускули т.е. мускулите, намиращи се под целулита им липсва тонус и сила. В този случай мускулът се е свил, даже смалил като размер тъй като той е „неактивен“.В долната част на нашето тяло ние имаме 90 мускула. Излишно е да се споменава, че антицелулитните кремове не могат да заличат целулита. Най-сигурният начин да се отървем от него е физическото натоварване, но не какво да е. Трябва анаеробните упражнения за долната част за бедрата и седалището. Такива упражнения се предлагат в йога и пилатес системите.

Но знаете ли също, че благодарение на масажния гел Тей-Фу и на протеиновия шейк „Смарт Мил“ на компания НСП, резултатите могат да бъдат изненадващо бързи?
Гелът Тей-Фу притежава силно загряващ ефект, който комбиниран с подходящите упражнения, ще стопи за отрицателно време грозните целулитни натрупвания. В състава му влизат камфорово масло, масло от карамфил, евкалиптово масло. Масажът с Тей-Фу активира метаболизма и лимфата, като по този начин стимулира организма сам да изведе натрупалите се шлаки и токсини.

А ако към това заместите вечерята със Смарт Мил, то ефектът върху вашата фигура ще е забележителен само след няколко седмици редовни упражнения. Благодарение на Смарт Мил, не само ще отслабнете, но ще доставите на вашето тяло всички витамини и минерали, от които то има нужда за да се чувства добре. Този протеинов шейк, за разлика от повечето подобни продукти на пазара, не съдържа лактоза и представлява изключително полезна храна, която вашият организъм ще абсорбира на клетъчно ниво.

Смарт Мил е с вкус на ванилия и може да се консумира разтворен в кисело мляко, бадемово, кокосово мляко и да бъде „гарниран“ с нарязани пресни плодове (ягоди, банани, малини) и/или едно блокче черен шоколад. Получава се превъзходен десерт, които не само засища, а е вкусна, полезна и ниско калорична вечеря. Какво по-хубаво от това за да се чувстваме във форма?

В заключение ако сте твърдо решени да приключите с портокаловата кожа по бедрата веднъж за винаги, горещо ви препоръчваме „вълшебната тройка“:
– йога/пилатес упражнения
– предварителен масаж на бедрата с Тей-Фу
– вкусна вечеря със Смарт Мил

Можете да научите повече за тези продукти тук:
Масажен гел Тей-фу
Протеинов шейк „Смарт Мийл“
*изключение от тези мазнини прави мазнините на коремната област, които са от типа „висцерални мазнини“

Автор: Мира Д. Рок
натуропат към компания Найчър’с Съншайн