Защо Бил Гейтс отказва да ваксинира собствените си деца?

В момента всичките петдесет американски щата налагат задължителни ваксини на децата, преди те бъдат допуснати до детска градина.
Примерно в щата Калифорния, се изисква задължителното ваксиниране на всички деца на възраст за детска градина или в предучилищна възраст като не се допускат никакви изключения, било то и заради религиозни съображения.
Щата Кънектикът пък принуждава родителите да ваксинират децата си срещу невероятните девет потенциални заболявания. Като се има предвид, че проблемът със задължителните ваксини засяга пряко или косвено всички американски (и не само американски) семейства, всеки би помислил, че ще се разрази голям медиен скандал ако се разбере, че основателят на Майкрософт и върл привърженик на ваксините – Бил Гейтс, отказва категорично неговите деца да бъдат ваксинирани.

Това разкритие дойде от самия личния лекар на семейство Гейтс, който миналата година разговарял на четири очи със свои колеги на симпозиум в Сиатъл. Изтичането на информацията е дошла от участниците в разговора, което показва, че личният лекар на сем. Гейтс не е нарушил закона за поверителността на данните на пациента.
В този разговор, личният лекар на сем. Гейтс е доверил на колегите си следното: „Не зная дали той (Бил Гейтс) е ваксинирал вече порасналите си деца, но мога да ви кажа със сигурност, че когато те бяха малки, той категорично отказа да бъдат ваксинирани.“

Заради своята кипяща благотворителна дейност, Бил Гейтс се превърна в един от най-гласовитите привърженици на задължителната ваксинация на всички деца. Той обикаля целия свят за да участва в различни конференции по сигурността и климата, но вместо да говори за глобалното затопляне, Бил Гейтс предпочита да развива имагинарен сценарий, според който от невиделица ще се разрази една световна пандемична болест, която ще убие десетки милиони хора.

Нека отбележим също, че Бил Гейтс е глобалист, привърженик на отворените граници. Той подкрепя премахването на всякакви граници между държавите, като по този начин орда от болни или незаконни или всякакви други имитранти ще може безпрепятствено да се „излива“ на територията на която и да е държава.

Бил Гейтс използва несметното си богатство за финансиране на съвместни програми с ООН, чиято цел е изпращането на лекари в Африка за да бъде ваксинирано всяко новородено там. Странно е все пак, че на Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс се гледа с подозрение и в много случаи даже и с откровена омраза от хората, на които тази същата фондация уж се стреми да помогне.

През 2014 г. Кенийската асоциация на католическите лекари след странни наблюдения, решила да изследва ваксините, които получавала от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и за тази цел изпратила много от тях за тестване в различни лаборатории.

Резултатите показали, че ваксините, с които са били ваксинирани над 2,3 милиона африкански момичета, съдържат високо количество HCG, антиген, който причинява спонтанни аборти и води до бездетност.

В Индия положението е още по-трагично. Само преди няколко години, Бил Гейтс лансирал тестове на ваксините срещу срещу HPV, Cervarix и Gardisil директно върху деца, намиращи се в едни от най-отдалечените и бедни индийски провинции. За тези, които не знаят, тези ваксини са срещу полово предавана болест, която е 100% предотвратима, ако момичетата не правят секс без презерватив със десетки различни мъже на ден. Въпреки това, в САЩ много щати настояват тази ваксини да станат задължителни за всички подрастващи момичета.
В индийския щат Андхра Прадеш, властите твърдят, че пет деца са починали непосредствено след ваксиниране с Гардисил, а много други са в тежко състояние. В едно село от друг щат, две деца умират, а стотици други са приети в болница след като са били ваксинирани срещу HPV.

В САЩ, щата Калифорния премахна възможността родителите да получат освобождаване от ваксинация на децата по религиозни причини, тъй като това е била вратичка, използвана от калифорнийските милионери и милиардери за да НЕ ваксинират техните деца. Даже звучи странно, как много от тези хора, които са част от принципно разгуления елит, изведнъж станаха ревностно религиозни само и само да избегнат задължителното ваксиниране на техните наследници.
Журналистическо разследване на CNN ясно показа, в кои части на Калифорния се намират най-силните противници на задължителните ваксинации. Оказа се, че най-богатите бели квартали като Санта Барбара, Силиконовата долина и Ориндж Каунти оглавяват списъка.

Списанието за обществено здраве „The American Journal of Public Health“ установи, че вероятността учениците от най-скъпите детски градини и частни училища да получат освобождаване от ваксинация е два пъти по-голяма, от колкото техните връстници в държавните детски градини и училища.

Но да се върнем на благотворителя на човечеството – Бил Гейтс. Последният, както и неговите приятели, които са сред най-заможния американски елит, категорично отказват собствените им деца да бъдат ваксинирани. За сметка на това, обаче очакват децата на всички други хора да бъдат задължително ваксинирани.
Тяхното на пръв поглед противоречиво поведение само доказва за пореден път, че тези хора знаят със сигурност нещо относно ваксините, което ние, обикновените хора, можем само да подозираме.

Източник: uspoliticsandnews.com