Невероятното Пау-Пау

Asimina triloba, повече известно като „Пау-Пау“, е малко широколистно дърво, растящо в Северна Америка. Неговите листа, клонки и кора са много богати на вещества, наречени „ацетогенини“.

Ацетогенините са активни съединения, които влияят върху производството на аденозин трифосфат (АТФ) в митохондриите на клетката. АТФ е високо енергийна молекула, която представлява основният източник на енергия в човешкото тяло. Ацетогенините селективно регулират производството на АТФ в определени клетки и по този начин могат да контролират тяхното кръвоснабдяване.
В началото на 70-те години университетският професор д-р Джери Макллин е първият, който се интересува от здравословните ползи на дървото пау-пау. От неговите изследвания става ясно, че това дърво се явява важен източник на така наречените ацетогенини. Д-р Маклoклин и неговите студенти успяват да изолират над 40 вида ацетогенини.

В Съединените щати използването на пау-пау за разнообразни цели е обект на многобройни патенти. Дванадесет от тях, касаещи използването на пау-пау в областта на здравето, принадлежат на д-р Маклoклин.

Д-р Маклoклин заемаше поста на зам. директор на отдела за научни изследвания и разработки на компания Нейчър’с Съншайн. Неговите патенти са били използвани и усъваршенствани в процеса на разработка и производство на капсулите Пау-Пау на компанията.

Пау-пау е изключителен продукт за борба с раковите тумори. Той селектира туморните клетки заради високата им потребност от енергия, блокира кръвоносните съдове, които ги хранят и по този начин спира тяхното размножаване. Пау Пау е единствената биологично активна добавка на НСП, която не може да се пие профилактично освен за много кратък период от време и то при усилена борба със специфични заболявания или в случай на изключително силно замърсяване на организма. При здравите хора, приемът на Пау Пау може да окаже даже негативно влияние. Консултирайте се с нас за по-подробна информация.

Както стана ясно по-горе, продуктътПау Пау“ на Нейчър’с Съншайн се отличава със силно концентрираното си съдържание на ацетогенини. Всъщност Нейчър’с Съншайн е единствената компания в света, която предлага този продукт наречен още „естествена химиотерапия“ от лекуващите се с него в САЩ и Канада. Нещо повече тя извлича екстракта не от плода, кората или листата на дървото, а от неговите издънки, които са се оказали най-богати на ацетогенини. Хубавото е, че дървото не се унищожава, а даже напротив: чрез очистване от издънките неговия растеж се стимулира.
За да гарантира високия концентрат на ацетогенини в продукта, Нейчър’с Съншайн е трябвало да открие гори от дървета пау пау, растящи в долини, разположени в особен географски пояс, като техните издънките се събират само и единствено през месец май и юни, когато концентрата на ацетогенини е най-висок.

Не на последно място трябва да споменем уникалната способност на Пау Пау да елиминира дори и мултирезистентните ракови клетки. Тези, които остават в организма въпреки промяната на лекарствата в химиотерапиите и които след няколко години създават вторични тумори или нови ракови образувания на същия или различни органи.

На пазара дървото пау-пау (asimina triloba) често се бърка с неговия родственик от по-нисък клас, наречен „гравиола“. Д-р Маклoклин е тествал различни марки био-активни добавки, в чиито състав фигурира названието „пау-пау“. Тестовете недвусмислено показват, че тези продукти съдържат екстракт от гравиола, а не от дървото пау-пау.
А това е важна разлика защото ацетогенините, присъстващи в гравиолата, са с по-слаба ефективност и нямат същата химическа структура като ацетогенините на дървото пау-пау. Д-р Маклoклин откри, че тези продукти не отговарят на нито един стандарт, т.е. количеството на съдържащите се в тях ацетогенини може значително да варира от един продукт на друг. Най-силният от всички тествани продукти се оказа силен едва колкото 4% от продута „Пау-Пау“ на Нейчър’с Съншайн.

От време на време получаваме запитвания относно продуктите на други производители, сред съставките на които фигурира и пау-пау. Тук трябва да отбележим, че продуктът „Пау-Пау“ на компания Нейчър’с Съншайн е единственият продукт на пазара, разработен според научните изследвания и трудове на д-р Джери Маклoклин.
Пау Пау е основна част от алтернативната природна програма за борба с онкозаболяванията. Но дори и за тези, които са избрали да се лекуват чрез традиционните методи (гори, трови, режи) т.е. лъче-, химиотерапия и операция, Пау Пау само ще засили ефекта от този тип подход.
Ако както десетки хиляди пациенти, сте избрали природната и алтернативна медицина за справяне с рака или пък желаете да подсилите ефекта на „традиционните“ терапии, моля обърнете се към нас за по-подробна информация за разяснения относно програмата „Пау Пау“.

Прочетете повече за този продукт ТУК!

paw-paw-natures-sunshine-rak-onkoterapia-onkobolni