Невероятното Пау-Пау

Asimina triloba, повече известно като „Пау-Пау“, е малко широколистно дърво, растящо в Северна Америка. Неговите листа, клонки и кора са много богати на вещества, наречени „ацетогенини“.

Ацетогенините са активни съединения, които влияят върху производството на аденозин трифосфат (АТФ) в митохондриите на клетката. АТФ е високо енергийна молекула, която представлява основният източник на енергия в човешкото тяло. Ацетогенините селективно регулират производството на АТФ в определени клетки и по този начин могат да контролират тяхното кръвоснабдяване.
В началото на 70-те години университетският професор д-р Джери Макллин е първият, който се интересува от здравословните ползи на дървото пау-пау. От неговите изследвания става ясно, че това дърво се явява важен източник на така наречените ацетогенини. Д-р Маклoклин и неговите студенти успяват да изолират над 40 вида ацетогенини.

В Съединените щати използването на пау-пау за разнообразни цели е обект на многобройни патенти. Дванадесет от тях, касаещи използването на пау-пау в областта на здравето, принадлежат на д-р Маклoклин.

Д-р Маклoклин заемаше поста на зам. директор на отдела за научни изследвания и разработки на компания Нейчър’с Съншайн. Неговите патенти са били използвани и усъваршенствани в процеса на разработка и производство на капсулите Пау-Пау на компанията.

Пау-пау е изключителен продукт за борба с раковите тумори. Той селектира туморните клетки, спира производството на енергия в тях и по този начин не им позволява да се размножават. Освен това продуктътПау Пау“ на Нейчър’с Съншайн се отличава със силно концентрираното си съдържание на ацетогенини.

Дървото пау-пау (asimina triloba) не трябва да се бърка с неговия родственик от по-нисък клас, наречен „гравиола“. Д-р Маклoклин е тествал различни марки био-активни добавки на пазара, в чиито състав фигурира названието „пау-пау“. Тестовете недвусмислено показват, че тези продукти съдържат екстракт от гравиола, а не от дървото пау-пау.

А това е важна разлика защото:
– ацетогенините, присъстващи в гравиолата, са с по-слаба ефективност и нямат същата химическа структура като ацетогенините на дървото пау-пау.
– д-р Маклoклин откри, че тези продукти не отговарят на нито един стандарт, т.е. количеството на съдържащите се в тях ацетогенини може значително да варира от един продукт на друг. Най-силният от всички тествани продукти се оказа силен едва колкото 4% от продута „Пау-Пау“ на Нейчър’с Съншайн.

От време на време получаваме запитвания относно продуктите на други производители, сред съставките на които фигурира и пау-пау. Тук трябва да отбележим, че продуктът „Пау-Пау“ на компания Нейчър’с Съншайн е единственият продукт на пазара, разработен според научните изследвания и трудове на д-р Джери Маклoклин.

Този водещ продукт на компания Нейчър’с Съншайн е изключително концентриран и не се използва като превантивно и профилактично средство срещу появата на рак. Пау Пау е създаден за тези, които вече страдат от това сериозно заболяване.

Прочетете повече за този продукт ТУК!

paw-paw-natures-sunshine-rak-onkoterapia-onkobolni