6 причини да изберем продуктите на Nature’s Sunshine

Родният пазар за здравословни продукти и в частност този на биологично активните добавки, е буквално залят от десетки марки, всяка изтъкваща иновативните си продукти в шарени опаковки. Всичко това е доста объркващо за неофита и тъй като със здравето шега не бива, тук сме изброили шест основни причини, заради които си струва да изберем високото качество на продуктите с марка Nature’s Sunshine. Тук сме изтъкнали само шест основни точки, но сме сигурни, че те са много повече. Още от далечната 1972 година, като един постоянно светещ фар из все по-претрупаната ниша за био добавки, компания Нечър Съншайн, служи за ориентир на тези, които се обичат и грижат за своето здраве.

✔️В главоломно разрастващия се пазар на здравословни продукти, където 85% от марките доверяват качеството на тяхната продукция на подизпълнители, фирма Nature’s Sunshine е затворила кръга на своето производство.

✔️NSP притежава собствен научен център, който разработва и патентова рецептурите на биологично активните добавки, а производственото звено ги капсулира и опакова. Така вие знаете точно какво пиете и от кой е било произведено. Неслучайно на етикета на всеки природно слънчев продукт е написано: « Made in USA ».
❗️A вие знаете ли коя лаборатория е разработила формулите на мултвитаминения комплекс, който приемате? Коя е била фирмата, която е произвела таблетките? И нека не бъркаме марката на кутията с фирмата производител.

✔️Представители на компанията обикалят света за да доставят възможно най-висококачествената суровина. Да, защото качествена суровина = качествен продукт. Въпреки това 60% от нея, бива изпратена обратно към производителя, защото не отговаря на многобройните анализи за нейното качество. Познайте тези 60% на кого са повторно продадени? Ами на други компании разработващи био добавки, разбира се.

✔️В научния център на Nature’s Sunshine се извършват близо 600 теста преди даден продукт да бъде комерсиализиран на пазара. А за да се избегне евентуално предозиране, са направени и анализи как въздейства върху човешкия организъм 20 пъти препоръчаната на опаковката доза. Всички съдържащи се съставки (дори и консервантите) в продукцията на Nature’s Sunshine са единствено от природно-чист произход. Няма химични съставки или оцветители от типа Е-та.

✔️Тук трябва да се отбележи дългогодишната история на фирмата, която още от самото начало през 1972 година започва с производството на капсулирани продукти за здраве. Нищо общо с повечето конкуренти – най-често козметични фирми, които осъзнавайки огромния потенциал на пазара за естествени продукти, се преквалифицират и включват в техния каталог най-разнообразни добавки, много често с неизвестен произход. Мимоходом нека споменем, че Nature’s Sunshine е котирана на американската борса Nasdaq (NASDAQ:NATR).

✔️И на последно, но не маловажно място трябва да отбележим огромния асортимент природно-чисти продукти, който малко фирми могат да конкурират. Тук играе роля и цената, която на фона на всичко изброено до тук, си остава доста скромна.

🌼Първокласно качество на достъпни цени – какво по-хубаво от това?