Трогателната изповед на д-р Елена В. Бугаева: в терминална фаза на рак успях да се излекувам

kak-se-izlekuvah-ot-rak-hochkin

Учудващата и не по-малко трогателна изповед на д-р онколог Елена Владимировна Бугаева свидетелства за силата на естествените продукти и в частност антитуморната ефикасност на добавката Pau d’Arco на компания НСП.

Ето нейната история:

 

„Всичко започна през далечната 1989 година. Живееше млад, красив и пълен с надежди за бъдещето човек. Радостен от това, което му предстои в живота.

elena-bugaeva-onkolog-lechenie-na-rak-s- pau-d-arco-nsp-nature-sunshine-productsНо в един слънчев майски ден, му беше поставена диагноза рак – лимфогрануломатоза (болест на Хочкин). Лекарите започнаха лечение и с това се постави началото на дълги като години, месеци на борба за оцеляване. В съзнанието на този млад човек не се вписваше възможността, животът му да приключи още преди да е започнал. Просто ей така заради три буквена диагноза!

Назначени бяха петнайсетдневни процедури на линеен ускорител с доза 40 Gy. Само пет дни след това се получи изгаряне на хранопровода, бронхите и слюнчените жлези.

На младият човек му беше трудно да диша, да говори, дори да пие вода, но най-лошото беше постоянното гадене, от което нямаше отърваване.

Десет дни по-късно започна обилния косопад и рунтавата къдрава грива напусна неговата глава.

Състоянието на младия пациент започна да се влошава – изгаряне на черния дроб, далака, радиационен пневмонит (изгаряния на белите дробове), радиационен перикардит (сърдечно изгаряне), изгаряне на червата и репродуктивните органи. Всичко това заради увеличаване на дозата от 40 Gy до 90 Gy.

Искам да вметна, че смъртоносната доза е 100 Gy – причинява смърт до няколко часа или дни чрез сериозни увреждания в централната нервна система.

Към лечението, лекарите прибавиха химиотерапия (винкристин, винбластин). В последствие кръвните анализи наподобяваха водни тестове.

И младият човек психически се пречупи. Престана да усеща света около себе си, хората, слънцето… В болничната стая, където лежеше, почти постоянно горяха бактерицидни лампи. Освен лекари, никой друг не пускаха.

В съзнанието му чувството за обреченост и самота си подадоха ръка. А когато се появи и кръвотечение, младият човек цинично се сравни със Самсон. Съзнанието му започна все повече да се замъглява, а силите постепенно напускаха неговото тяло.

Лекарите успяха криво-ляво да спрат кръвоизлива и побързаха да изпишат болния пациент. „У дома! Искам у дома!“ си мислеше младият човек. Майка му дойде да го вземе, а лекарите й казаха: „Бъдете силна, остават най-много 3 седмици!“

В къщи леглото беше поставено така, че да може да се вижда входната врата, защото болният нямаше сили да се надигне. Но въпреки безнадеждното положение, капчица надежда се появи – в него и в неговата майка, ужасена от перспективата да надживее собственото си дете.

Започнаха посещения на приятели, близки, роднини и младият човек знаеше, че те идват за да се сбогуват. Няколко дни по-късно пристигнаха роднини от Балтика в траур и с венци от цветя за да подготвят погребението.

Час преди да дойдат те, в къщата на болния пристигна пакет от чужбина, съдържащ две кутийки с капсули Пo д‘Арко (кора от мравчено дърво) на една непозната за него, американска компания. Бяха му изпратени от негови приятели, живеещи в САЩ.

Пластмасовите кутийки бяха мънички и младият човек не подозираше силата, която се крие в тях.

po-darko-nsp-768x627

Виждайки смута у новодошлите роднини (О! Избързали сме!), младият човек стисна юмруци и реши да изпие съдържанието на тези две кутийки. Дозираше ги така, както му подсказваше обгореното, но все още биещо сърце. Изпи ги и започна да чака…

Ето и първата стъпка извън леглото, ето и първата навън, на улицата, на собствените си крака! Колко невероятно усещане! После нагоре по стълбите до апартамента, където почувства огромно изтощение.

Когато трите, прогнозирани от лекарите, седмици приключиха, младият човек отиде на контролен преглед в болницата. Беше невъзможно да се опише изненадата и учуденото изражение по лицата на медиците.

Младият човек, за който ви говоря, съм аз!“

Животът на д-р Е. Бугаева е бил спасен от добавката По д‘Арко на компания НСП. От тогава до сега, д-р Бугаева е участвала в много семинари и представяния на продуктите на НСП в Украйна и Русия. Тя е описала по- подробно своята история в кратка книжка „Ракът не е присъда“, която можете да изтеглите от ТУК на руски.

Ето и нейната история, разказана от самата нея:

Случаят на Елена Бугаева далеч не е изключение – продукцията на Nature’s Sunshine е спасила живота на хиляди хора в целия свят – но той е добър пример за силата и качеството на капсулите, предлагани от тази американска компания – пионер на пазара на хранителните добавки.

Защото… нека да си кажем истината – както има първа, втора, трета категория храна, техника, коли, така и сред хранителните добавки има продукция от различно качество. С увереност можем да твърдим, че NSP разработва и комерсиализира добавки, които се отличават с първокласно качество и чистота на компонентите.

Но и най-прекрасните думи са безсилни пред фактите. Опитайте и направете сами своите изводи!